Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Veronika Khek Kubařová (36) si každý týden na StarDance užívá podpory manžela Pavla, který snad nevynechal jediný přenos. Sympatický divadelní režisér doprovodil svou manželku i na charitativní ples, který měl za úkol finančně podpořit Centrum Paraple.

Jediný, koho krásná herečka na plese postrádala, byl její taneční partner Dominik Vodička. Ten si při tréninku a nepovedené zvedačce vyhodil čtyři žebra a skončil v nemocnici.

Veronika Kubařová ve StarDance

Nic nenasvědčuje tomu, že by se dnes večer neměl postavit na parket, ale v době plesu nechal tělo raději ještě odpočívat a zůstal v posteli. Veronika tak alespoň svého tanečního parťáka pozdravila přes sociální sítě, kam přidala fotku sebe sama se skleničkou sektu v ruce a vzkazem:

„Dominiku, na Tvoje zdraví! Chybíš, ale hezky lež!“ Nezbývá než doufat, že krátká rekonvalescence pomůže a „sluníčkový pár“, jak porota Veronice a Dominikovi přezdívá, předvede na dnešním přímém přenosu stejně dobré výkony, jako doposud.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám