Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Naposledy před prvním kolem StarDance si Veronika Khek Kubařová (36) vyrazila na párty, tedy na vernisáž fotografií kolegyně herečky Terezy Kostkové (47) pro S.O.S. vesničky, s níž se blíže poznala díky filmu Ženy v běhu, kde hrály sestry. To, že při natáčení pořádně dřely a měly běžecké tréninky, ji po fyzické stránce tak trochu připravovalo i na taneční soutěž.

"To je fakt, ale hned poté jsem běhu nechala, když nemusím, neuběhnu ani krok. Takže teď je můj veškerý pohyb věnovaný tanci. Zrovna jsem přijela z Výstaviště, ve středu jsem se byla podívat poprvé na ten prostor a trochu se mi zatajil dech. Je to pro mě splněný sen, dívala jsem se na všechny řady, mám to moc ráda a tak trochu jsem v skrytu duše doufala, že mi jednou taky zavolají," přiznala.

"Takže se tedy těším, ale zároveň jsem zvědavá, co se mnou udělá ten stres. Tak se i trochu bojím. Ale už mám aspoň vyzkoušené sejít si z těch schodů, což je závratný moment," vyprávěla. Vysoké podpatky prý Veronice problémy nedělají, je na ně zvyklá z divadla.

"Ženám to tak nějak srovná těla, patří to k tomu, zvětšuje to pocit ženství a ladnosti," míní. "I ty taneční kostýmy jsou super. Ty na latinu jsou hodně odhalené, ale proč to neukázat, dokud to jde. Samba nebo rumba jsou i o erotice a sexualitě. Naopak se to vyváží standardem, který je noblesní a zahalený, takže se to vyvažuje hezky," míní.

Reklama

Další články

Načítám