Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V tanečních botách nyní tráví každou volnou chvíli a svému tělu dává pořádně zabrat. Do trénování na letošní ročník StarDance už se opřela i Veronika Kubařová (36). Čtyřhodinové tréninky, které jí její taneční partner Dominik Vodička naplánoval, už ale musela proložit dovolenou.

Na takový nápor na tělo totiž není vůbec zvyklá. „Nedá se to taky vydržet furt, to tělo není zvyklé na takovou brutální zátěž z ničeho nic, protože já jsem do teď nic nedělala,“ svěřila s úsměvem půvabná herečka a dodala, že pravidelnému pohybu se věnovala naposledy před rokem.

„Když jsem natáčela Ženy v běhu, tak jsme při tom trochu běhaly a před natáčením také, ale to jsou loňské prázdniny a od té doby jsem se v uvozovkách povalovala v divadle. Můj manžel, který je velký sportovec, tak mě nutí ke sportu. V zimě lyže a běžky, jinak ale permanentní trénink nemám vůbec,“ svěřila Kubařová, která má i přesto neuvěřitelně štíhlou figuru.

Jak sama přiznala, zkušenosti s tancem nějaké má, rozhodně se ale tréninky nedají srovnávat s tím, co si do teď vyzkoušela.

„Chodila jsem na hereckou konzervatoř, kde byla spousta předmětů. Moderna, klasika, lidovky, takže nějakou zkušenost s tancem mám. Dokonce jsem se zúčastnila projektu roztančené divadlo,“ prozradila herečka, která má za sebou i taneční.

Reklama

Další články

Načítám