Hlavní obsah
Článek

Poprvé od rozchodu s Veronikou Kopřivovou (33) se Jaromír Jágr (52) objevil ve společnosti. Byl jedním z hostů tajné oslavy 80. narozenin Karla Gotta (†80), kde se také konečně do médií rozpovídal o konci vztahu s plavovlasou kráskou.

O tom, že už spolu netvoří pár, se spekulovalo dlouho, byl to ale právě slavný hokejista, který nedávno informaci potvrdil. Zatímco na sociálních sítích bylo jeho vyjádření strohé, teď zabrousil do větších detailů. „Jedna věc je, že jsme to oznámili, druhá věc je, že to trvalo déle. Už spolu nejsme delší dobu, jen jsme to nechtěli oznamovat,“ přiznal Blesku Jágr.

„Důvod byl takový, že jsem nechtěl řešit osobní život během Play off naší baráže. Bál jsem se, aby to neovlivnilo nějak kabinu a náš cíl. Vážím si toho, že to Veronika respektovala,“ vysvětlil, proč s pravdou tak dlouho otálel.

Zatímco Veronika už byla spatřena, jak laškuje s modelem Mirkem Dubovickým(27), její místo po boku hokejové legendy zatím nikdo nenahradil. „Láska se nedá plánovat, buď přijde, nebo nepřijde. Tak to vidím já a vždy jsem to tak viděl. Spadly na mě určité povinnosti, co se týče organizace a chodu klubu. Není to pro mě jednoduché. Dřív jsem se staral sám o sebe a najednou se starám o své zaměstnance a je to něco nového a trávím na tom hodně času,“ rozpovídal se Jágr.

Na akci ale rozhodně nepůsobil utrápeně. Naopak se dobře bavil ve společnosti přátel i expřítelkyně Lucie Borhyové (46).

Reklama

Další články

Načítám