Hlavní obsah
Článek

Jaromír Jágr (52) a Veronika Kopřivová (33) v sobotu oznámili rozchod. Nejprve ho potvrdil hokejista, poté se vyjádřila i sama modelka. Paradoxně to ale nejsou Jágr s Kopřivovou, kdo rozchod těžce nese, ti spolu totiž dle vlastních slov vycházejí dobře a navzájem se respektují. Byli to nicméně fanoušci, kdo měl potřebu se k rozpadu vztahu hvězd vyjádřit. A ne vždy to na adresu modelky Veroniky byly zrovna komplimenty.

„Gratulujeme k rozchodu, konečně jsi dostal rozum,“ zněly takové vzkazy pro Jardu na sociálních sítích. „No konečně, stejně to byla jenom zlatokopka,“ vyjadřovali se jiní. A jelikož to není ničí věc, rozhodla se hokejová legenda zarazit internetový lynč hned v začátcích.

„Ahoj hokejová rodino, jestliže chceš soudit druhé, začni nejdříve u sebe. Jestliže chceš kritizovat druhé, začni nejdříve u sebe. Jestliže chceš chválit druhé, začni HNED a NEPŘESTÁVEJ. Dnes jsem oznámil, že JÁ a VERONIKA nejsme už delší dobu pár. Ano, mrzí to, ale co mě mrzelo víc, je, jak byla Veronika po většinu vztahu některými lidmi neprávem kritizovaná. Nevyšlo nám to, ale upřímně musím říci-DĚKUJI, byla jsi SUPER,“ vzdal své bývalé hold na oficiálním facebookovém profilu.

Jako mávnutím kouzelného proutku se tak komentáře pod tímto příspěvkem změnily na slova sympatie a chvály. „Stalo se, to je život,“ napsala jedna fanynka. „Máte pravdu, každý ať si zamete před svým prahem,“ přidala se druhá. Příspěvek získal za prvních sedm hodin skoro pět tisíc lajků a objevilo se pod ním zhruba na čtyři sta komentářů.

O rozchodu Jágra a Kopřivové se spekulovalo už nějakou dobu. Spekulace jen podpořil nedávný výlet Veroniky. Na dovolenou vyrazila s dvojčaty, modely Martinem a Mirkem Dubovickými. Právě s druhým jmenovaným si má být blízká. Vztah zatím modelka sama nepotvrdila ani nevyvrátila. Jak to mezi nimi je, neprozradil zatím ani Dubovický.

Reklama

Další články

Načítám