Hlavní obsah
Článek

Je jednou z žen, které se často a svobodně projevují prostřednictvím svých profilů na sociálních sítích. To se ale Veronice Kopřivové (33) už několikrát vymstilo. Vzhledem k tomu, že dostatečně nezveřejňovala fotky se svým partnerem Jaromírem Jágrem (52), pár média podezřívala z rozchodu. A ne jednou.

„Nedávno jsem si šla do trafiky koupit žvýkačky a úplně jsem se zděsila titulku,” smála se Veronika na představení kolekce hodinek svého přítele. „To, že nespamujete sociální sítě společnými fotkami, a že se s tím člověkem neukazujete na všech akcích, neznamená, že jsme se rozešli. Ti dva by spolu měli trávit čas, ale zdravě, a ne být si neustále za zády a chodit spolu pomalu i na záchod.”

Když to tedy mezi Veronikou a Jaromírem tak klape, nehodlají posunout jejich vztah do další fáze? Nechystá se například zasnoubení? „To nevím, netlačíme se do toho. Co přijde, to přijde. Nejsem ten typ ženy, která by se chtěla nutně vdávat. Až nějak pokročíme, tak jsem si jistá, že se to všichni brzy dozvědí,” směje se blonďatá kráska.

Jaký je Veroničin názor na stále neurčité budoucí partnerovo angažmá, a jestli se s ním bude ochotně stěhovat kamkoli, se dozvíte v naší reportáži.

Reklama

Další články

Načítám