Hlavní obsah
Článek

Kdo nedostal pozvánku na Moët párty, jako by nebyl. Dámy zjišťovaly dlouho dopředu, jaké motto večírek tentokrát ponese, aby se blýskly v těch nejdokonalejších šatech. Tentokrát byla událost, která je vrcholem společenského života karlovarského festivalu, oslavou světla.

Není to natolik konkrétní, abychom viděli unifikované róby, prostor byl dán fantazii. Tu většinou více rozvinuli módní návrháři, jež oslovily známé modelky. Luxusní róby v naprosto jiném stylu vytvořila pro Andreu Verešovou (43) a Simonu Krainovou (51) slovenská návrhářka Jana Pišťejová. Zaujaly i Monika Koblížková v modelu Beaty Rajské anebo Veronika Kopřivová (33) v šatech od návrhářského dua Poner. Že ani kovářovy kobyly tentokrát nepřišly bosy, dokázaly i samotné návrhářky, jež se párty účastnily.

Služeb festivalové půjčovny luxusních outfitů využily herečky Jitka Schneiderová či Táňa Pauhofová ve světlých róbách. Tmavší šaty zvolily jejich kolegyně Klára Melíšková a Lenka Krobotová.

Velkou přehlídku rób, které známé i méně známé dámy vynesly, uvidíte v naší bohaté fotogalerii. V anketě můžete hlasovat, která z nich to zvládla nejlépe.

Kdo byl na Moët párty nejkrásnější?
Andrea Verešová
28 %
Simona Krainová
22,3 %
Veronika Kopřivová
7,6 %
Monika Koblížková
3,6 %
Aneta Vignerová
0,8 %
Karolína Mališová
2,1 %
Emma Smetana
1,6 %
Daniela Peštová
2,5 %
Nikol Švantnerová
3,7 %
Kateřina Průšová
0,8 %
Jana Štefánková
1,2 %
Jitka Schneiderová
0,8 %
Táňa Pauhofová
5,6 %
Klára Melíšková
0,3 %
Lenka Krobotová
0,4 %
Taťána Kovaříková
0,3 %
Beata Rajská
0,6 %
Natali Ruden
0,3 %
Barbora Mottlová
13 %
Lenka Olbertová
0,8 %
Františka Čížková
1,4 %
Kateřina Klausová
0,5 %
DJ Lucca
1 %
Taťána Makarenko
0,8 %
Celkem hlasovalo 10342 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám