Hlavní obsah
Článek

Při svém pobytu v Česku se přítelkyně Jaromíra Jágra (52), modelka Veronika Kopřivová (33), měla jako princezna. Dostala svoji limuzínu, bodyguarda i luxusní apartmá v hotelu. Jako by nebyla jednou z finalistek Miss, ale topmodelkou světového věhlasu.

"Upřímně řečeno jsem se tomu smála. Dělají ze mne nějakou celebritu, ale to já nejsem. Nejsem zpěvačka ani herečka. Je to samozřejmě hrozně hezké, ale pro mě je to nějakým způsobem trapné. Cítím se, že mi někdo nadržuje, a takové situace nemám moc ráda. I když si toho, jak se o mě starají, vážím," řekla Super.cz.

Pro Veroniku byla Sacre Coeur Night, kterou pořádal fotograf jejího fotoobrazu Petr Vojtíšek, jedinou letošní módní přehlídkou. "Letos byla zároveň první a poslední. Mám svých pracovních povinností dost, modeling nevyhledávám, tohle bylo to, že si vyhledali mne, a ta nabídka pro mne byla velice zajímavá, takže jsem ji přijala. Nemám vyloženě v plánu věnovat se přehlídkám nebo focení. Když něco přijde a bude to pro mne zajímavé, tak proč ne. Mám své práce dost a chci se věnovat vztahu," upřednostňuje lásku s Jaromírem před nabídkami z modelingu Kopřivová.

A co vlastně konkrétně dělá v rámci svého eshopu? "Zatím ho nakupuju, ale chystám se i něco navrhovat. Mám svoje dodavatele, nejde tam o šaty a o společenské róby, ale o věci, které si může koupit běžný člověk za pár korun, trička, svetry a všechno možné," upřesnila.

Reklama

Další články

Načítám