Hlavní obsah
Článek

Když minulý týden rozčeřily hladinu čtenářského zájmu zprávy o tom, že nejslavnější český hokejista všech dob Jaromír Jágr (52) údajně požádal o ruku přítelkyni Veroniku Kopřivovou (33), mohlo se to zdát jen jako výstřel do tmy slepými a pouhopouhé spekulace. Pak ale pro Čechy polobůh divně mlžil, Veronika začala nosit na ruce cosi podobné zásnubáku a navíc se objevily sázky, jejichž kurzy jasně naznačují, že vždy opatrní bookmakeři mají jasno: Veselka bude!

Na to, že se Jágr ožení, vypsali směšný kurs 1,33:1. Podobný kurs se vypisuje obvykle v hokeji na vítězství Kanady proti Kazachstánu, jde o tutovky, které nelze prohrát, a proto na nich ani nic moc vydělat. A lidé, kteří v sázkových kancelářích kurzy stanovují, jsou velmi opatrní. Firmě mají přinést zisky, ne nasadit cifry, které by ji zruinovaly. Když už svatbě věří i oni, dá se to prakticky považovat za tutovku! Seknou se fakt jen málokdy.

Sázky byly ale vypsány i na to, že se Jágrovi příští rok narodí potomek (2:1; přičemž syn s kurzem 3,80:1 a dcera 4,20:1). Dvojčatům sázkovka moc nevěří, vypsala na ně vysoký kurs 22:1.

Nejvíc by bral ten sázející, který by zaplatil tiket, na němž by se spolehl na to, že Jágr se stane otcem trojčat. Takový člověk by získal 333x víc, než kolik vsadil.

Pevně doufáme, že Jaromír už začal tvrdě pracovat na splnění snů svých sázejících fanoušků…

Reklama

Další články

Načítám