Hlavní obsah
David Zápal
Článek

„Teď královnou jsem já!“ může si asi říkat Veronika Kopřivová (33), přítelkyně nejpopulárnějšího českého sportovce Jaromíra Jágra (52). Minimálně v bytě, který na Floridě obývají, vládne pevnou rukou, a tak není divu, že hokejista nemůže nic najít.

„Tenhle pokojíček teď zařizuji. Bylo tu skladiště a velká sedačka. Jarda se směje, že máme tolik skříněk (což není pravda), že neví, kde co je, nejradši by měl vše nacpané v jednom šuplíku. Já tomu ale nasadila řád!“ uvedla na své sociální síti k fotce s novým outfitem Veronika.

Ta si s nadsázkou postěžovala na to, jak její „kudrnáč“, jak ho nazývá, dělá doma binec. „Možná mu opět odpustím i ten nepořádek, co doma za tři dny stihl napáchat,“ přidala s nadsázkou. Jak to mají doma s prkénkem na WC, neprozradila, většina si ale může domyslet, kdo o tom rozhoduje.

Jágr vedle ní jen kvete, daří se mu i v opět nastartované NHL. Ukazuje se, že když má doma zázemí a lásku, je prakticky neporazitelný.

A těší ho možná i to, že Veronika není profesionální přítelkyně sportovce, která jen čeká, kdy přijde, a bude ho moci „obsloužit“. Místo toho má svoje projekty, třeba eshop s oblečením.

Reklama

Další články

Načítám