Hlavní obsah
Článek

„Co si o nás lidi pomyslí, když půjdeš v tomhle ven? Mazej se převlíknout!“ Možná právě tahle slova padala doma u Jaromíra Jágra (52) na Floridě ve chvíli, kdy se s Veronikou Kopřivovou (33) chystali na oficiální zahájení sezóny NHL. Slečna hokejisty to ale přehnala s větráním svého dekoltu, a tak byla přeoděna!

Divíte se mu? Kopřivová si vzala takový outfit, který by její ňadra víc odkrýval, než zakrýval. Kromě pocitů žárlivosti slavného hokejisty, jenž by se jistě mohl bát, že mu ji pohlaváři NHL vykoukají, tu mohla být obava, že by to v prudérních Spojených Státech mohlo někoho přece jen pohoršit. Ani křížek by skandálu zabránit nemusel!

„Včera jsem si chtěla vyrazit v tomto outfitu, ale můj partner zakročil. No nic, aspoň jsem se stihla vyfotit a mohu se s vámi podělit,“ prozradila Veronika na sociální síti, kde ale ve skutečnosti hlavně jede rafinované „píárko“ spřátelených oděvních firem. Skoro ke každému kousku ze svého šatníku dává výrobce a cenu.

Blůzka, která se prý Jardovi nelíbila, je z jejího vlastního eshopu.

Proto je otázkou, jestli vůbec dostala od Jaromíra vyhubováno, nebo se jen v zájmu reklamy dohodli na smyšlené historce. Buď jak buď, mnoho pánů bude rádo, že podobná fotka vůbec vznikla!

Reklama

Další články

Načítám