Hlavní obsah
Článek

Je partnerkou jednoho z nejbohatších sportovců české historie, a tak by si člověk mohl myslet, že to poslední, co bude Veronika Kopřivová (33) řešit, je vlastní příjem. No opak je pravdou.

Jak se zdá, tak přítelkyně Jaromíra Jágra (52) se nechce spoléhat na partnerovu kreditní kartu a snaží se sama vydělávat. „Přítelkyně Jaromíra Jágra není rozhodně žádné povolání. Ani bych nechtěla, aby to tak bylo. Lidé možná vidí to pozlátko, ale nevidí skutečnou realitu,” nechala se slyšet finalistka České Miss 2012.

„Během měsíců strávených s Jaromírem jsem byla šťastná, ale chybělo mi něco, co by mě vyloženě naplňovalo. Chyběla mi práce, protože jsem byla zvyklá od osmnácti pracovat. Minulý rok jsem začala s eshopem s oblečením, pak jsem ho z osobních důvodů pozastavila. Teď jsem ho zase spustila, chystám se ho předělávat, bude mít nový koncept,” dodala modelka.

Pro pohlednou blondýnku je jednak velmi důležité být nezávislá a nespoléhat se pouze na partnerovo bohatství, zároveň také najde naplnění času po dobu, kdy její partner tráví čas na ledě. „Nemyslím si, že jde o příjem do rodinného rozpočtu. Jaromír spíš chce, abych dělala to, co mě baví. Abych měla ze sebe dobrý pocit, abych se seberealizovala,” dodala v rozhovoru pro Super.cz Veronika Kopřirová.

Reklama

Další články

Načítám