Hlavní obsah
Článek

V roce 2012 sice prošla finále České Miss, ale až díky vztahu s Jaromírem Jágrem (52) se z Veroniky Kopřivové (33) stala veřejně známá osoba. Když jsme se s párem setkali na křtu hokejistova kalendáře, ptali jsme se modelky, jak se vyrovnává s pozorností médií.

„Ze začátku to bylo nepříjemné, ale nebylo to nic, z čeho bych se hroutila. V životě jsem prožila horší věci, na které jsem byla sama, teď jsem ale vedle sebe měla Jaromíra, a ten mi byl neskutečnou oporou,” nechala se slyšet Veronika.

Půvabná blondýnka si stále ještě nezvykla na to, že se musí o svého partnera s veřejností dělit. „Lidi Jaromíra otravujou, váží si ho, chtějí s ním mít fotku. Je to občas nepříjemný, protože člověk by někdy chtěl mít svůj klid. Myslím si ale, že to zvládám normálně,” uvedla Kopřivová, která prý mnohem lépe zvládá popularitu svého partnera za velkou louží než v domovině. „V Americe je pro lidi hokejistou, neřeší jeho osobní život, mě. Tam si ho lidi váží a respektují ho. Většinou těm lidem stačí ho vidět a vnímají ho s větší úctou jako sportovce. U nás ho vnímají jako celebritu.”

Kdy si tedy slavná dvojice užívá soukromí? „Většinou nikam nechodíme, protože si to neužijeme. Nikam nevyrážíme a čas si užíváme doma,” uvedla v našem videorozhovoru Veronika Kopřivová.

Reklama

Další články

Načítám