Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svou kariéru odstartovala účastí v soutěži Česká Miss v roce 2014. S ohledem na to, že Veronika Kašáková (34) vyrůstala v dětském domově, založila nadační fond nesoucí její jméno, jenž pomáhá dětem s podobným osudem.

Před třemi měsíci navíc sympatická blondýnka přivedla na svět první dítě. Nabízí se tedy otázka, jestli se vrátí zpátky před objektiv fotoaparátu a na přehlídková mola. „Netroufám si tyto věci v životě plánovat. Člověk neví, co se stane zítra,“ svěřila se nám během našeho posledního setkání Veronika.

Spíš než jako modelka se hodlá Kašáková prezentovat jako influencerka. „Nějaké nabídky přicházejí. Spíš je zájem o mě jako o maminku s ohledem na to, jakou práci dělám."

Kašákové se čtvrt roku po porodu podařilo dostat na předtěhotenskou váhu a vypadá fantasticky. O kariéru v modelingu už ale mermomocí nestojí.

„Nesmírně si to užívám a nikam se neženu. Přijímám nabídky, které jsou mi příjemné a dají se s péčí o miminko propojit,“ říká Veronika, které s péči o syna pomáhá i babička.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám