Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Veronika Kašáková (34) je sice už v polovině třetího trimestru, ale i s obřím bříškem se ještě nechala přemluvit, aby si zahrála malou roli ve filmu. "Už se mi moc nechtělo, ale doteď mě nikam neobsadili. Asi člověk musí otěhotnět, takže jsem se přemluvit dala," řekla Super.cz Veronika.

Už je ostatně klidnější, s partnerem našli dočasné bydlení, než se dokončí opravy na domě, který si pořídili, ale zatékalo do něj tak, že tam nebylo možné bydlet. "Je to sice malý byt, ale pro začátek bude pro miminko i nás stačit a na jaře snad už bude náš dům hotový. Ale bylo to náročné, během dvou měsíců jsme se stěhovali třikrát. Teď to budu mít do porodnice v Kadani trošku dál, ale pořád je to do patnácti minut," svěřila.

Zvládá i svůj nadační fond pro děti z dětských domovů. "Vzhledem k situaci jsme neměli jinou možnost než pracovat víc z domova, ale kupodivu to funguje, zvládám i schůzky přes Skype, takže mě to přesvědčilo a připravilo na to, že to bude možné i s miminkem," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám