Hlavní obsah
Článek

Ještě před pár lety jí takřka všude zavírali dveře před nosem. Nyní se modelce a finalistce České Miss 2014 Veronice Kašákové (34) hrne jedna pracovní nabídka za druhou. Půvabná blondýnka se zviditelnila nejen svým vzhledem, ale také nadačním fondem na podporů dětí z dětských domovů, kterým si sama prošla.

„Je pro mě překvapující, že je toho čím dál víc. Nemyslím si, že bych to úplně nazývala modelingem jako takovým, ale ta práce, která je za mnou i skrz nadační fond, se pojí s mou tváří a jsem celkem oslovovaná,“ svěřila se blondýnka, která z toho má samozřejmě velkou radost. „Teď mě oslovilo několik modelingových agentur, takže jsem si vzpomněla, jak jsem tam chodívala tenkrát v osmnácti a jak mě všichni vyhodili, a teď mi bude třicet a oni všichni volají. Je to takové příjemné na to sebevědomí,“ svěřila se Veronika na tiskové konferenci k benefičnímu muzikálovému projektu Horečka úterní noci, který pořádá se svou dobrou přítelkyní Lilian Sarah Fischerovou.

„Vedle modelingu ale píšu svoji další knížku, do toho přednáším na fakultách, na školách, od základních po vysoké a je toho celkem dost,“ svěřila Kašáková s tím, že se o ni jako o modelku zajímají také firmy ze zahraničí. „Já jsem o tom teď docela dost uvažovala, chtěla jsem se do toho pustit. Mám spoustu aktivit, takže na kariéru v zahraničí úplně nemám tolik času. Ale když přijde sem tam zajímavá nabídka, tak se jí nebráním. Zrovna teď je to aktuální. Oslovila mě jedna značka, která má práci v Londýně a třeba i na Havaji, takže proč ne, když to bude zajímavé,“ prozradila Veronika, která se cestování nebrání. „Bylo by to jednou za čas, takže by se to dalo skloubit, já ráda cestuji, takže by to spojení příjemného s užitečným,“ dodala modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám