Hlavní obsah
Článek

Ještě loni na podzim s radostí oznámila své zásnuby, jen pár měsíců poté ale prstýnek od svého dlouholetého přítele Milana sundala a přiznala krizi ve vztahu. I tak spolu pár vyrazil do společnosti a vypadalo to, že se nic neděje. Jenže samotná veselka je u Veroniky Kašákové (34) v tuto chvíli v nedohlednu.

„Zatím jsme to odložili a nijak se tím nestresujeme. Naopak teď řeším bydlení a koukám, kde bych jednou mohla tu rodinu založit. Nechávám to plynout a snažím se i přestat plánovat. Měla jsem to celé naplánované a pak se to zbořilo, takže jsem si řekla, že za to to nestojí, upnout se na jeden cíl. Občas měním ty cesty,“ svěřila se Veronika, která se nyní soustředí především na svou práci.

S výbornou kamarádkou, misskou a tanečnicí Lilian Sarah Fischerovou, plánuje benefiční muzikálový galavečer Horečka úterní noci, jehož výtěžek půjde na nadační fond, který Veronika před třemi lety založila, aby pomáhala dětem z dětských domovů žít kvalitní život. „Horečka je takový náš společný projekt, organizuje ho hlavně Lilian, ale já jí v mnohém pomáhám,“ svěřila.

„Je za tím spousta dřiny a moc ji podporuji. Všichni, kteří budou vystupovat, se vzdali honoráře a pošlou to na dobrou věc,“ dodala Kašáková k charitativnímu večeru, který proběhne 14. května v Divadle Broadway. Na prknech se s nejznámějšími muzikálovými hity představí například Hana Holišová (43), Václav Noid Bárta (43), Ondřej Ruml (42), Radka Fišarová (46), Anička Slováčková (28) a řada dalších.

Reklama

Další články

Načítám