Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před zakázkami v modelingu dává Veronika Kašáková (34) stále více přednost práci pro nadační fond nesoucí její jméno. Sympatická kráska, která vyrůstala v dětském domově, ale přece jen čas od času fotí nebo předvádí.

„Já si teď už vybírám, kterou přehlídku půjdu. Modeling je pro mě takový relax, protože práce pro nadační fondy s dětmi je pro mě velmi náročná. Je to pro mě plnohodnotné zaměstnání, takže tady je to pohoda,” říká Kašáková, kterou jsme zastihli na zkoušce šatů před přehlídkou módní návrhářky Natali Ruden (53).

Přestože práce v modelingu už není pro finalistku České Miss 2014 primární, tak se rozhodně nedá říct, že by přicházela o své přednosti. „Nejsem tak vycvičená, že bych před přehlídkou držela nějaké diety nebo víc posilovala. Jelikož tělo nevystavuji často, tak to tolik neřeším,” mávla rukou Veronika. Pak si ale uvědomila, že možná přece jen má nějaké rezervy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám