Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V celovečerním filmu jsme herečku Veroniku Jeníkovou (59) neviděli už šest let, od snímku Bony a klid 2, kde si zopakovala svoji nezapomenutelnou roli Evičky "Tričko". Občas se objeví v seriálech, jako byly Ordinace v růžové zahradě nebo Princip slasti. Její doménou je ale divadlo. A i když se pro diváky nemůže hrát, aspoň ho zkouší.

Tentokrát si i zazpívá, protože v bláznivé komedii Jsem krásná???, kde se alternuje se zpěvačkou Heidi Janků (61), nebude o hudební vložky nouze. Půjde o staré dobré písničky z lidových operet nebo nestárnoucí hašlerovky jako Já mám devět kanárů, Venoušku, Venoušku nebo Ty české panenky.

Mužské role v komedii Moniky Brabcové o herečce Andělce, která je pro roli ochotna udělat vše, ztvární Milan Peroutka a Ladislav Ondřej či Bronislav Kotiš a Martin France. Představení se chystá hlavně na zájezdy, a to ve chvíli, kdy to situace dovolí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám