Hlavní obsah
Článek

Televizní diváci mohou mít dojem, že Veronika Freimanová (68) si na nedostatek práce nemůže stěžovat. Pravidelně ji vídali na televizních obrazovkách nejprve v minisérii Božena, kde ztvárnila Magdalenu Dobromilu Rettigovou, a poté jako babičku v seriálu Kukačky. I nás to trochu zmátlo, ale herečka nás vyvedla z omylu.

"Božena se točila ještě před pandemií, Kukačky jsme dotáčeli loni na podzim. Vystoupila jsem z hodně rozjetého vlaku. Od listopadu jsem nedělala nic a jsem, jako když vytáhnete krtka z nory na světlo," řekla Super.cz.

Stihla ovšem také nazkoušet novou divadelní hru, kterou si slibovali s kolegou Petrem Nárožným už dlouho. "On našel titul a nazkoušeli jsme spolu takovou čistokrevnou komedii. Zkoušeli jsme také na podzim, teď to budeme nějak oprašovat, ale obávám se, že toho ve mně moc nezůstalo," přiznala.

Čas trávila s manželem, s nímž žije částečně v Písku, a také si užívala babičkovskou roli. Má tříletou vnučku Ellu od dcery Terezy. "Takže funguju jako výkonná hlídací babička, což se mi předtím nedařilo, a také jako mimopražská manželka. Měla jsem čím dál méně důvodů jezdit do Prahy," shrnula.

Během loňska zvládla i operaci menisku v koleni a následnou rehabilitaci, prodělala také covid-19. To, jak lockdown zvládala a jak se jí podařilo nepřibrat, se můžete dozvědět v našem videu, které vzniklo před natáčením talk show 7 pádů Honzy Dědka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám