Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Hvězda seriálu Vyprávěj Veronika Freimanová (68) má po divokém rozvodu s režisérem Jaroslavem Brabcem (56), který ji ztrapnil před celým národem svým románkem s Olgou Menzelovou, o chlapech jasno. Náklonnosti mužů se nezříká, ale pod čepec už ji patrně žádný z nich nedostane. Architekt Vladimír Bouček (56), s nímž herečka už nějaký ten pátek randí, tak při žádosti o ruku ostrouhal. Freimanová mu řekla jasné ne!

"Veronika má svého přítele velice ráda, ale ne natolik, aby si ho vzala za muže. Když ji požádal o ruku, odpověděla mu, že si ho nevezme, protože si připadá stará," cituje deník Aha! zdroj údajně blízký hereččině rodině. Pravým důvodem odmítnutí ale bude přesto nejspíš nevěra exmanžela. Přece jen Veronika je zkušená žena a ví, že když s někým žije na hromádce, případný rozchod od stolu i lože je jednodušší, než když svazek posvětí úřady.

"Nezlobte se, ale o svém soukromí nechci mluvit," odmítla na informace reagovat samotná Freimanová. Matka dvou dcer, čtyřiadvacetileté Terezy a osmnáctileté Markéty se s Brabcem rozvedla v roce 2008 poté, kdy přivedl Menzelovou do jiného stavu. Ta se s ním ale dnes již nestýká, jeho dceru Annu Karolínu prakticky vychovává režisér Jiří Menzel.

Reklama

Další články

Načítám