Hlavní obsah
Článek

Zatímco ve skutečnosti vypadá na svůj věk velmi mladistvě, režiséři ji přisuzují většinou starší postavy a tak se na jevišti i za kamerou musí stát ženou i o desítky let starší. Herečka Veronika Freimanová (68) si to zřejmě dostatečně neužila v seriálu Vyprávěj, kde hrála jednu z hlavních postav.

Nyní si musí znovu navlékat paruku, pro změnu před divadelním představením Kvartet, které bude mít zanedlouho premiéru v Divadle Bez Zábradlí. "K postavě bývalé operní pěvkyně Sissy Robsové to patří. Není sice tak stará jako ostatní, ale život ji dost poznamenal," prozradila Veronika k postavě.

Ve stejném divadle má ale představení, kde paruk vystřídá dokonce několik. "Protože hraji ženu od pětatřiceti až do osmdesáti, tak se musím měnit a tak jsem blondýny, zrzka i úplně šedivá. Odnaučilo mne to experimentovat s mými vlastními vlasy, když si to dostatečně užiju na jevišti," míní.

Kromě divadla a natáčení seriálu Cesty domů už herečka nestíhá téměř nic. "Jen si to představte: Ráno musím být od pěti na natáčení, pak běžím sem na zkoušku, pak zase na natáčení a večer mám představení. Už má spočítané, že když představení skončí v 21.10, tak musím být v deset v posteli, abych byla zase ráno použitelná. Něco jako posezení v divadelním baru už mi dávno nic neříká," svěřila Freimanová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám