Hlavní obsah
Článek

S čím kdo zachází, tím také schází, praví jedno známé rčení. Veronika Freimanová (68) nechala v roli soudkyně Simony v primáckém seriálu Cesty domů zavřít za mříže spoustu lumpů. A jeden si teď na ni počíhal a unesl ji!

Scény, v níž drží trestaný Paleček (Petr Franěk) Simonu (Veroniku Freimanovou) spoutanou na utajeném místě, vznikaly začátkem ledna ve sklepě pod ateliérem, kde se seriál běžně natáčí. Venku nebylo zrovna přívětivé počasí, ve sklepě bylo ještě o něco chladněji.

„To místo nebylo nijak vábné a působilo naprosto věrohodně a dost depresivně. Naštěstí netrpím žádnou klaustrofobií, takže jsem scénu bez problémů zvládla. Trochu nepříjemné bylo jen to, když mi v rámci scény přetáhli pytel přes hlavu. Aby vznikly zajímavé a věrohodné záběry mého strachu, v tom pytli se se mnou ocitla i kamera. Bylo zvláštní mít objektiv pár centimetrů od obličeje,“ svěřila nám své pocity Freimanová.

„Nepříjemná byla ale i zima, která mnou cloumala, chladno mi bylo obzvlášť na nohy. Ale tyto pocity jsem potlačila a soustředila se na to, abychom obrazy co nejrychleji natočili a já se mohla převléknout a zahřát. Byla jsem šťastná, když jsem si mohla obléknout teplé ponožky a napít se horkého čaje s medem,“ smála se herečka.

Prozradíme, že tato scéna bude mít v seriálu šťastný konec. Soudkyně Simona se ale bude muset potýkat i s jinými problémy než jen s psychickým traumatem z únosu. Paleček ji totiž unesl jen díky tomu, že jej její přítel Semerád (Milan Bahul) jako obhájce u soudu osvobodil. Zda mu Simona odpustí, se diváci dozví už dnes večer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám