Hlavní obsah
Článek

Veroniku Freimanovou (68) zná každý jako charizmatickou a noblesní dámu, která si i v téměř šedesáti letech udržuje velmi svěží vzezření. Podíl na tom má nejen péče, ale jistě i spokojenost v manželství s architektem Vladimírem Boučkem. Když na to ale přijde, umí si Veronika velmi rychle a velmi přesvědčivě přidat klidně i desítku let navíc.

Mohou za to pochopitelně kostýmy, kterých si za svou dlouhou hereckou kariéru vyzkoušela bezpočet. Mezi nimi jeden, který obléká už hodně dlouho. Tím je kostým pro hru Každý rok ve stejnou dobu (vystřídá jich několik, neboť děj se odehrává v průběhu 25 let), kterou uvádí Divadlo Bez zábradlí a která nedávno oslavila již čtyřstou reprízu, což je něco, co se jen tak nevidí.

Manažerka divadla Hanka Heřmánková (61) si při té příležitosti pro hrdiny Freimanovou a Zdeňka Žáka připravila malé překvapení v podobě dortu, což protagonisty velmi příjemně překvapilo. Vyprodaný sál si tak mohl zatleskat ještě jednou...

Rušno bude v pasáži Divadla Bez zábradlí také 13. prosince, kdy zde za podpory mnoha známých tváří, například Dany Morávkové, Jany Švandové, Kateřiny Brožové, Josefa Cardy či Nikol Kouklové, proběhne charitativní akce nadace Slunce - prodej skleněných sluníček. Výtěžek letošní sbírky bude věnován na novou střechu školy pro děti se speciálními potřebami v Unhošti.

Reklama

Další články

Načítám