Hlavní obsah
Článek

Zákaznice prestižního kadeřníka Oskara se sešly na 3. narozeninách jeho salónu. Prozradily, jaká tajemství svému kadeřníkovi svěřily i to, jakou nejhorší kreaci měly na hlavě. Všechny trumfla zpěvačka Hana Zagorová (†75). "Měla jsem období, kdy jsem týdně střídala barvy vlasů. Měla jsem třeba červené vlasy. Jednou omylem dokonce i zelené," svěřila Super.cz.

Gabriela Partyšová (45) se co se týče účesů nejvíce vybouřila v době, kdy předstírala, že je své vlastní dvojče. "Jako Rebeka, která moderovala hitparádu Eso, jsem vystřídala na hlavě všechno možné. Ale výstřelků se nebojím ani teď. Od Oskara jsem si nechala naplést fialové pramínky a načesat číro. Vypadám jako přestárlá rocková nevěsta," mínila sebekriticky. "Když mě viděl manžel, neměl raději ani slov," dodala o svém muži Pepovi Koktovi. Kadeřník byl prý také první, kdo se dozvěděl o jejich svatbě a také o tom, že je těhotná.

Herečka naopak s vlasy experimentovat odmítá. "Vystačím si s parukami v divadelních představeních. V jednom jich vystřídám hned několik a mám jak vlasy zrzavé tak drdůlek ze šedých," říká. Její dcera Tereza Brabcová jeden čas pracovala jako modelka na vlasy a pro kadeřníky má slabost. "Oskar je první, a leckdy i jediný, kdo se dozví o mých nových láskách," přiznala se.

u kadeřníka raději klepy poslouchá, než aby se svěřovala. "Nešířím je ale dál. Řeknu je jen partnerovi a pak se bojím, že je roznese," smála se Zuzana. Vyprávěla i svém největším dobrodružstvím s vlasy. "Bylo to ještě na Slovensku v televizi, kdy jsem se sama pustila do barvení. Ráno mě diváci viděli jako blondýnku, v poledne jsem byla zrzka a večer černovláska s modrými odlesky," uvedla.

Reklama

Další články

Načítám