Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Diskuze, zda je lepší být blondýnou anebo brunetou se na oslavě salonu kadeřníka Oskara hodně vyostřila. "My brunetky jsme aspoň tajemnější, muži musejí zkoumat, co v nás je. Nejsme prvoplánové sexy laciné holky," rozjela se exmilenka Leoše Mareše (47), modelka Hana Svobodová (35).

Možná jsou v tom ale i kyselé hrozny. "Vždycky jsem chtěla být blond, ale když jsem to jednou zkusila, vypadala jsem příšerně. Jako odbarvená cigánka," svěřila Super.cz modelka. Ta na akci dorazila s kamarádkou, bývalou herečkou ze seriálu Pojišťovna štěstí Nikol Štíbrovou (37). "Bruneta bych chtěla být, ale jen chytrá. A to se obarvením nevyřeší. Takže raději zůstanu tak, jak jsem. Protože blonďaté vlasy jsou na mně to nejhezčí," míní Nikol, která má právě před státnicemi.

Starší generaci na párty zastupovaly dámy, které jakékoliv změny odmítají. Veronika Freimanová (68) se cítí být brunetkou a mimo jeviště žádné experimenty nevyhledává. Jana Švandová sice leccos vyzkoušela, ale jako blondýna se nestárnoucí herečka cítí nejlépe.

Reklama

Další články

Načítám