Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdá se, že z dcery Veroniky Freimanové (68) vyrostla pěkná potížistka. Původně totiž měla Tereza Brabcová na sobotním galavečeru TýTý společně s dcerami Petra Jandy, Vladimíra Kratiny, Dany Batulkové a Dády Patrasové dělat VIP hostesku a asistovat při předávání cen nejpopulárnějším tvářím televizní obrazovky za rok 2011. Tvůrcům po všech stránkách povedeného televizního přenosu tak krátce před vysíláním způsobila nesvědomitá Tereza vrásky na čele.

Pro slavnostní večer již měla Tereza dokonce sehnanou róbu a měla absolvovat jednu ze zkoušek. Nakonec svou účast bez udání důvodů zrušila. „Tereza oznámila, že na večeru společně s ostatními nevystoupí. Své rozhodnutí změnila poté, co se dozvěděla, že její maminka Veronika Freimanová, která předávala jednu z cen, bude sedět v lóži s ředitelem České televize Petrem Dvořákem,“ sdělil nám zdroj z televizního zákulisí.

Brabcová, která se k tvůrcům nezachovala zrovna dvakrát fér, se ovšem nežinýrovala na akci dorazit. Celý program nakonec sledovala z lóže, kde seděla po boku slavné maminky, která loňské prvenství v kategorii hereček neobhájila. Cenu si po svém návratu do Ulice odnesla noblesní Hana Maciuchová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám