Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vždy usměvavá a šarmantní zpěvačka Naďa Urbánková (†83) odešla před několika dny do nebe. Její zdrcená dcera Jana Fabiánová nyní zveřejnila, kdy a kde se s její milovanou maminkou rozloučí nejen ti nejbližší, ale také věrní fanoušci.

"Vážení přátelé, vzhledem k tomu, jak obrovská vlna lásky se zvedla, vnímám, že je potřeba udělat dvě rozloučení s mou milovanou maminkou. První obřad bude pouze pro rodinu a nejbližší u nás doma v Želivě. Druhý smuteční vzpomínkový obřad, na který jste všichni srdečně zváni, se koná ve středu 15.2. v 18 hodin v Bazilice Nanebevzetí Panny Marie v areálu Strahovského kláštera v Praze. Bazilika bude otevřena od 17 hodin,“ oznámila Jana na sociálních sítích, kde v sobotu 4. února sdílela tu nejsmutnější zprávu o odchodu své maminky.

Zpěvačka a herečka Naďa Urbánková zemřela 3. února na komplikace spojené s rakovinou a nedávno prodělaným covidem.

„Zemřela ve spánku, bez bolestí. Jménem celé naší rodiny děkuji za soucit a prosím o možnost vyrovnat se s touto zdrcující zprávou v soukromí. Miluji tě napořád. Tvoje Jana,“ vzkázala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám