Hlavní obsah
Článek

Letos je to třicet let, co se odvysílal první díl kultovního seriálu Chůva k pohledání s ikonickou Fran Drescher.

Avšak při pohledu na známou herečku je těžké uvěřit, že čas skutečně plyne tak rychle. Ve svých pětašedesáti letech totiž působí stále jako třicátnice.

Fran Drescher si nenechala ujít nedělní předávání cen Grammy Awards, na které oblékla zářivé šaty, které jí ladily i s doplňky. Korunu nasadila svým ikonickým účesem, ale také nepřehlédnutelným úsměvem. Není se čemu divit, že jsou fanoušci v šoku, že se za tři dekády vůbec nezměnila.

Seriál Chůva k pohledání vznikl už v roce 1993. A to pod taktovkou samotné Fran a jejího prvního manžela Petera Marca Jacobsona.

Herečka má dosud za sebou skutečně pestrý život, který má daleko od procházky růžovým sadem. V roce 1985 se do jejího domu vloupali zloději a násilníci. Jeden z nich Fran a její kamarádku znásilnil, zatímco její manžel musel připoutaný všemu přihlížet.

Později bojovala i s rakovinou dělohy, nemoc naštěstí dokázala porazit.

Se svým prvním manželem se rozvedla. Hlavním důvodem byl fakt, že jí její muž přiznal, že je gay. I přes rozvod ale zůstali přáteli. Fran nevyšlo ani druhé manželství s vědcem Shivou Ayyaduraiem.

Vztahy sice herečce zatím nevyšly, avšak v kariéře se jí stále daří. S oslavou 30. výročí od uvedení seriálu Chůva k pohledání se dokonce hovoří o jistém projektu, který by měl fanoušky tohoto seriálu potěšit, jak informují zahraniční média.

Reklama

Další články

Načítám