Hlavní obsah
Článek

Na platformě Voyo se odvysílal první díl druhé řady show Survivor, kde se proti sobě na pustém ostrově postavilo dvacet nejodvážnějších osobností Česka a Slovenska.

Rozhodli se opustit své blízké, domovy i pohodlí a místo toho čelit extrémnímu počasí, hladu, fyzickým výzvám a psychickému tlaku v jedné z nejdrsnějších show na světě, a poprat se tak o pohádkovou odměnu 2,5 milionů korun.

První reakce diváků na sebe nenechaly dlouho čekat. V diskuzích se objevily jak pozitivní, tak i negativní komentáře.

„Za mě super, první díl jsem dala jedním dechem,“ napsala jedna z prvních divaček. „Já už se na Survivor velmi těšila. Hlavně na moje favority, kterými jsou Vašek Matějovský (28) a Pítr Havránek,“ podotkla další fanynka.

Minulý rok se Survivor dočkal několika negativních reakcí, které se opakovaly. Zejména šlo o špatný zvuk či obraz.

Avšak první díl druhé řady přišel také s pořádnou ostudou, kterou většina Čechů nemohla přehlédnout.

Mezi scénami se na obrazovce objevilo logo Survivoru, kterým je lebka, na které je znak české vlajky ve svislé poloze. Bílá barva vlajky by tak měla být vlevo a červená vpravo, což se v tomto případě nestalo.

„Asi jsem divná, ale nejvíce mě iritovala ta špatně znázorněná vlajka na té lebce,“ napsala jedna z pozorných divaček. „Upravte si tu českou vlajku na té lebce, to je hrozná ostuda,“ píše další.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám