Hlavní obsah
Článek

Souboj o Hrad jde do finále. CNN Prima NEWS odvysílá 25. ledna Superduel: Bitva o hrad před druhým kolem prezidentské volby.

Souboj argumentů v moderním studiu s diváky v publiku budou opět moderovat Petr Suchoň a Terezie Tománková (45), která se na svou úlohu připravuje již velmi dlouho, přesto přiznala nervozitu.

"Cítím nervozitu a velkou zodpovědnost, ale ne strach. Je to můj profesní vrchol a vzácná zkušenost. Diváci umí navodit tu správnou atmosféru a dostat politiky pod tlak. Jsem vděčná, že u toho mohu být,“ svěřila se Terezie s tím, že toho před Superduelem moc nenaspí.

„Já nespím dobře nikdy a před duelem vůbec (smích), ale abych to nepřeháněla. Pracujeme na tom hodiny a celé dny,“ prozradila.

Terezie je také maminkou. A ač je dcera Emma mimo Česko, tak politické dění pravidelně sleduje.

„V poslední době sleduje, ač není doma, ale v Dánsku. Tak si to pouští na internetu, kde viděla poslední dvě debaty a věřím, že se budu chtít podívat i na tuhle,“ dodala známá moderátorka se slovy, že má pracovně nabitý diář až do léta.

„Dovolenou nechystám, možná pár dní po volebním víkendu. Moje práce jede dál a já budu mít dovolenou až v létě,“ uzavřela Terezie Tománková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám