Hlavní obsah
Článek

Simona Krainová (51) oslaví už za necelý měsíc padesáté narozeniny. Fanoušci úspěšné české modelky moc dobře vědí, že se již roky řídí heslem, že je věk pouze číslo, což pravidelně potvrzuje.

Tentokrát na svém profilu sdílela několik svých archivních snímků, které by mohla zařadit do složky těch nejvysportovanějších a nejvíce sexy.

Své fanoušky zároveň nabádá, aby na nic nečekali a začali na sobě makat. Pokud je to jejich niterné přání.

"Právě teď máte úžasnou možnost pořádně vykročit ze svojí komfortní zóny a přesvědčit se o tom, jestli máte koule pro sebe něco skutečně udělat, pořádně zamakat a změnit to, co už dlouho změnit chcete, ale pořád čekáte na ten správný moment. Tak teď hned začněte," píše Simona ve svém příspěvku, pod kterým ji fanoušci zahrnuli chválou.

"Simono, jste nádherná a krásná motivace čtyřicítek i padesátek. Je to jen číslo, záleží na nás, co chceme a dokážeme," vzkázala jedna z fanynek.

"Karel si na tebe musí udělat zbrojní průkaz. A hned! Nejkrásnější československá žena," napsala další obdivovatelka.

Simona Krainová oslaví padesáté narozeniny 19. února, a to po boku své rodiny v Dominikánské republice, kde vlastní nemovitost.

"Chci víc odpočívat, být s dětmi, věnovat se jim. S tím přibývajícím věkem už necítím potřebu být neustále ve středu pozornosti. Moje děti jsou ještě malé a nechci nic promeškat. Kluci rychle rostou a bojím se, aby mi neutekli. Tak se snažím být strašně zábavná matka, aby nepotřebovali nikoho jiného," svěřila se Simona nedávno pro Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám