Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I když už se v modelingu pohybuje roky, má za sebou Veronika Chmelířová (37) zážitek, který pro ni byl premiérou. Oblečená se ocitla mezi dvanácti polonahými mladíky, kteří se představili jako finalisté soutěže krásy Muž roku. A docela si to prý užila. "V plavkách nebo prádle jsem většinou já, tak jsem si říkala, že se konečně karta obrátila," smála se.

Ani ona by ale neměla obavy se zase odhalit, protože v karanténě nehřešila a jedla zdravě. "Přitom jsem ale denně vařila, chutnalo mi a užívala jsem si to, co jím. Ale nevařím nezdravě, a navíc mám skvělý metabolismus, tak doufám, že mi dál takhle vydrží," řekla nám Veronika, která nouzový stav trávila v Praze. "Domů k našim do Znojma jsem nejela, protože jsem měla až do karantény práci hodně v Německu, tak jsem měla strach, abych je něčím nenakazila," vysvětlila.

Zajímalo nás samozřejmě, zda existuje někdo, komu by vařila. V překladu, zda má Veronika partnera. "Nějaký ten chlapec, když se občas dostaví, tak taky dostane najíst. Ale dostala jsem vynadáno, že vařit nemám, protože kvůli mně přibral asi šest kilo," vypadá to, že má vážnější vztah modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám