Hlavní obsah
Článek

Nemohla chybět na první módní přehlídce Beaty Rajské (61) po uvolňování opatření proti koronaviru. Veronika Chmelířová (37) totiž patří mezi nejoblíbenější modelky zmíněné módní návrhářky.

Pravdou je, že pro modelku to byla první pracovní příležitost po mnoha měsících. „Moc si to užívám, tolik lidí jsem neviděla asi dva měsíce,“ říká držitelka titulu druhá vicemiss České republiky 2007.

Svou rodinu, která žije ve Znojmě, se neviděla Chmelířová kvůli karanténě rekordní dobu. S otcem se nepotkala od Vánoc. „Předtím jsem hodně pracovala v zahraničí, pak jsem se přemístila do karantény se svým pejskem, a dlouho jsem byla na samotce,“ říká modelka, která fyzické odloučení nahrazovala telefonním kontaktem.

Takto dlouho jsem ve své vlastní posteli nespala víc jak patnáct let. Být ve svém bytě víc jak měsíc se mi opravdu dlouho nepodařilo. Odpočinula jsem si, uklidila si, hodně jsem psala. Uspořádala jsem si myšlenky v hlavě,“ říká Veronika, která byla ale po dobu karantény v kontaktu se svým dlouhodobým partnerem.

„Měla jsem stále stejnou návštěvu. Drželi jsme stejná pravidla,“ nakousla téma vztahu Veronika Chmelířová, která od rozvodu s o deset let starším hokejistou Milanem Procházkou o vztazích s médii raději příliš nemluví.

Reklama

Další články

Načítám