Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V lásce neměla štěstí. Před dvěma roky se modelka Veronika Chmelířová (37) po šestiletém manželství rozvedla s hokejistou Milanem Procházkou. Nevydržel jí následující vztah se slovenským fotografem ani žádný další kratší či delší románek. Teď už se snad blýská na lepší časy.

Déle než všechny její vztahy vydržela spolupráce s návrhářkou Beatou Rajskou, také na křtu jejího kalendáře, který už fotí skoro deset let, jsme se s Veronikou potkali. "Zažila jsem toho za tu dobu opravdu hodně, byly to slušné peripetie," krčila rameny. Připustila ovšem, že sama není a nejde o žádný flirt. "Já to mám vždycky vážné," ujistila nás.

S tajemným mužem, po jehož po boku je šťastná, se ovšem nepohybuje někde, kde by "hrozila" přítomnost médií. O ruku ji každopádně zatím nepožádal a ujistila nás, že ani miminko nečeká. "Nějaké plány, co se téhle oblasti týče, mám. Někam bych se chtěla posunout a svoje miminko bych chtěla. Do dvou let," svěřila. A tatínka pro něj má? "Asi jo, ale nevím ještě," nechce předbíhat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám