Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už se stalo tradicí, že Beata Rajská (61) připravuje každoročně kalendář. Do svých modelů oblékla modelky, které často využívá na své přehlídky. Ani letos tomu nebylo jinak a před objektivem Ondřeje Pýchy se střídaly krásky, jako byla Karolína Mališová (27), Sára Struhařová, či návrhářčina stálice Veronika Chmelířová (37).

Kolekce byla inspirovaná návrhářčiným pobytem v jihoafrické buši. „Aktuální kolekce modelky zjevně bavila. Pořád jsme se musely hledat někde na terase, kde holky na své sociální sítě fotily selfíčka a portréty,” uvedla s úsměvem Rajská. „Kája Mališová si odnesla fotky snad na tři samostatné kalendáře,” smála se designérka.

Nebylo to ale jen o zábavě. Modelky musely překonat samy sebe, když fotily v lehkých šatech v nepříjemné zimě a větru. „Vyhnala jsem je na mráz,” krčila rameny Beata Rajská, pro kterou je perfektní výsledek na prvním místě.

Reklama

Další články

Načítám