Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vůbec poprvé vyrazí Veronika Chmelířová (37) na ples zase jako svobodná žena. Druhá Vicemiss ČR 2007 a Miss Elegance ČR 2007 se totiž před nedávnem rozvedla s hokejistou Milanem Procházkou. Na Český ples 3. února jí budou dělat garde její rodiče. „Budou asi poprvé v Obecním domě na tak velké události,” uvedla Chmelířová.

Nedávno se nám modelka svěřila, že v jejím životě začíná hrát důležitou roli nový muž, ale konkrétní být nechtěla. O svém milém více neprozradila ani tentokrát. „Jestli se blýskne na plese, se uvidí. Ples je 3. února a doufám, že se tam uvidíme,” zahrála vše do autu modelka.

Kráska se nebude v Obecním domě pouze dobře bavit, ale čekají ji i povinnosti. „Letos nebudu pouze jako host, ale budu fungovat pracovně, tento ples bude pod naší dirigentskou hůlkou, neboť tuto akci organizuji. I tak bych si ten večer ráda užila,” říká.

My jsme Veroniku potkali zrovna ve chvíli, kdy v butiku Beaty Rajské absolvovala fitting večerní róby. „Vybírám si šaty u Beaty Rajské, což je asi nejpříjemnější část příprav,” říká Chmelířová. „Beata pro mě vytváří šaty na míru. S Beatou jsem propojená x let, jsem také její tváří, nedokážu si představit, že bych oblékala šaty někoho jiného,” dodala Chmelířová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám