Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Má jednu z nejlepších postav ze současných českých modelek, i když už oslavila třicítku. Čerstvě rozvedená Veronika Chmelířová (37) se s námi v zákulisí jedné z módních show, kde předvedla svoje tělo ve spodním prádle, podělila o tajemství své štíhlé figury.

"Určitě být neustále v nějakém pohybu. Toho se snažím držet i já a sport navíc miluju. I když v poslední době jsem na něj neměla moc čas. Pohyb je podle mě základ. A nepřejídat se," zopakovala starou známou pravdu Veronika.

Veronika jí ovšem hodně zdravě, nedá dopustit ani na proteinové koktejly. "Taky je mám s sebou. Osvědčily se mi tyhle tekutější věci, zvlášť když mám předvádět zrovna prádlo. Knedlík se zelím si dám opravdu výjimečně, třeba o svátcích, ale to s ním i tři nebo čtyři," svěřila.

"Snídaně mívám lehčí, buď je to nějaký ten koktejl anebo ovoce, ale mám ráda i vánočku s marmeládou. I k obědu mám něco lehčího, ale když je nějaká příležitost anebo přijedu k rodičům, tak to nijak neřeším, protože mám ráda dobré jídlo a maminka vaří skvěle," připustila.

Dalším receptem na krásu je podle Veroniky spánek. "Já spím hodně a ráda. Když je člověk odpočinutý, tak se to na něm taky podepíše. Pak se toho ovšem míň stihne. Přesvědčila jsem se, že když si přivstanu, tak je ten den hned delší," smála se modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám