Hlavní obsah
Článek

Už čtrnáctým rokem módní návrhářka Beata Rajská (61) vytváří svůj vlastní stolní kalendář. Na fotografiích jsou samozřejmě modely z její aktuální kolekce. Udělala jen jednu výjimku. Od snoubenky Leoše Mareše (47) si na focení vypůjčila model, který speciálně pro ni ušila na poslední karlovarský filmový festival.

Jednou z hlavních tváří kalendáře byla modelka Veronika Chmelířová (37), která už je u Beaty stálicí. A jen velmi těsně zvládla focení tak, aby jí nebylo vidět rostoucí těhotenské bříško, Gabriela Lašková (34). "Mám ale i nové tváře. A s Gábinou to nebylo jednoduché. V březnu mi slíbila, že určitě bude fotit, ale už byla v pátém měsíci. Na přehlídce aktuálních modelů už jsme šaty těžce dopínaly," vzpomínala Beata.

V kalendáři jsou modely z kolece Pipilota 2018. "Jediný model, který mezi ně nepatří, se jmenuje "Lustr" a vynesla ho Monika Koblížková. Protože jsme fotili v prostředí, kde jsou nádherné lustry, tak jsem se bez něj prostě nemohla obejít. Volala jsem Monice, aby mi šaty přinesla, protože je potřebuji do kalendáře. A domluvily jsme se, že bychom ty šaty vydražily na dobrou věc," prozradila návrhářka.

Reklama

Další články

Načítám