Hlavní obsah
Článek

O modelce Veronice Procházkové (37) se v poslední době mluví hlavně v souvislosti s manželskou krizí s hokejistou Milanem Procházkou. Manželé spolu už delší dobu nefungují a ona se k tomu konečně rozhodla postavila čelem. Doposud neutěšený vztah řešila tím, že si nabírala stále víc práce, aby na to nemusela myslet.

K modelingu si Veronika přibrala i civilní zaměstnání. Pracuje v produkční agentuře. Je vidět, že myslí na zadní kolečka, i když je zatím jako modelka žádaná, nebude to tak vždycky. "Jsme mladá nová začínající firma, ale navazujeme na zkušenosti z minulých let, kdy jsme organizovali galavečer pro nadaci Život s demencí. Práce ale bude stále přibývat, tak uvidím, jak se to bude s modelingem půlit a nakonec třetinovat. Dneska jsme měli schůzku na dvě hodiny a práce mám na čtrnáct dní," řekla nám.

"Asi přestanu tolik spát a místo toho, abych si šla po přehlídce lehnout, tak si budu muset sednout k počítači. Zatím mám v modelingu práce dost a pořád mě baví, ale jak říkáte, je potřeba myslet i na ta zadní vrátka. A ta produkce mě taky baví," doplnila Veronika.

Prací si kompenzuje i vztahový život. "Práce může být i dobrým koníčkem a zaměstnat hlavu i jiným směrem," souhlasila Veronika. "Práce mě naplňuje a nemusím mít tak těžkou hlavu s tím, co se děje okolo. Nicméně je pravda, že problémy se mají řešit, nemá se před nimi utíkat a já už utíkat nechci. Budu to řešit," slíbila, že manželskou krizi už razantně dořeší. "Asi bych k tomu neříkala víc detailů, dokud to nebude oficiální, ale je to na cestě," uzavřela slovy, z nichž vyplývá, že rozvodu už se asi nevyhne.

Reklama

Další články

Načítám