Hlavní obsah
Článek

Její manželství sice utrpělo trhliny, tahle holka ale rozhodně nezůstane na ocet. Řeč je o Veronice Procházkové (37), která se předvedla v sexy oblečku a vyzbrojená rafinovanou maskou. Vicemiss ČR z roku 2007 s kolegyněmi předváděla uniformy kosmetických poradkyň sítě lékáren, které navrhla Beata Rajská (61).

„Masky jsou zábavné, dávají pocit anonymity a tajemství. Na mole ale nejsou vždy výhrou,” směje se Veronika a jedním dechem dodává: „S tím omezeným výhledem, co s ní člověk má, to není úplně nejbezpečnější styling.”

Při pohledu na modelky se mnohým vybavil román a jeho filmová verze Padesát odstínů šedi. Ujížděla si kráska na této sexy vlně? „Po tom povyku, který kniha způsobila, jsem byla zvědavá i já, co tam teda bude za vrcholnou erotiku, a knížku jsem si dala do jiného obalu, aby na mě lidi v metru divně nekoukali. Ale když až po sto stránkách měla hrdinka motýlka v břiše po první puse, tak jsem ji zas vrátila do regálu. To i ta Lenka Lanczová píšící pro teenagerky uměla vykreslit lepší románek. Pokud tohle má poslat do kolen dospělé ženy, netuším, v jakých vášnivých vztazích žijí,” smála se Veronika Procházková.

Reklama

Další články

Načítám