Hlavní obsah
Článek

Režisérem mini série Guru, kterou nyní mohou sledovat diváci streamovací platformy Voyo, je Biser Arichtev, který stojí za projekty jako byla První republika anebo Kukačky. S tímhle sympaťákem jsme si ale nepovídali jen o natáčení, ale i soukromí. Zajímalo nás, v jakém stádiu je rekonstrukce domu, který si pořídili s manželkou Veronikou Arichtevou (37), anebo jestli ženě radí s výchovou jejich syna Luky.

"Na tom příběhu je zajímavé, že jde o zásilnění, které vzniklo na známém případu guru Járy, ale nejpodstatnější je ta zpráva, kterou nese. Že pokud má někdo pocit, že se mu stalo něco špatně, má smysl se ozvat. A že ta spravedlnost je," vysvětlil Biser, který mluvil i do obsazení filmu. "Vojtu Kotka (36) jsme přemlouvali dlouho. Nechtěl takovou postavu hrát. Ale je super a udělal to skvěle. A Anička Fialová také. Mám pocit, že máme po Kukačkách další herecký seriál a všichni, kdo to uvidí, tak to poznají," míní.

Tendenci obsadit svoji manželku aspoň do menší role prý neměl. "Tentokrát ne, ale co není, může být v budoucnu. Bavíme se o nějakém společném projektu. A třeba se bude na co těšit," slibuje.

Probrali jsme i osobní život režiséra a herečky, kteří mají malého syna. "Luka je super, Verča to zvládá skvěle. Máme toho hodně. Já připravuju další projekt, Verča si dělá svoji práci a k tomu divadlo. Občas je to divočina," připustil.

Sám už má devítiletého syna Teodosia z předchozího svazku, proto nás zajímalo, zda manželce radí s výchovou a péčí o rok a tři měsíce starého Luku. "Myslím, že si tím musí projít sama, protože na každou radu přijde takový ten divný pohled. Tak říkám, ať si to tedy udělá sama. Dávám jí prostor, ať si tím projde, protože je to důležité, aby si zažila všechny ty barvy rodičovství. Ať ty dobré anebo horší, včetně toho, že se nevyspí," myslí si Biser.

Manželé se také pustili do rekontrukce domu, který si pořídili za Prahou. "Zatím se dál rozpadá a ještě jsme mu pomohli, protože jsme do něj začali kopat a vrtat, snad nám nespadne na hlavu. Ještě máme spoustu práce před sebou a čekáme na všechna možná povolení a začneme něco opravdu budovat," upřesnil Biser, který se v našem videu pochlubil, že je také sám manuálně zručný, takže se zapojí do práce i fyzicky. "Je málo věcí, které mi nejdou," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám