Hlavní obsah
Článek

Martina Pártlová (44) se v 5. měsíci těhotenství poprvé pochlubila rostoucím bříškem. Fanoušci na snímek netrpělivě čekali už od chvíle, kdy zpěvačka radostnou zprávu oznámila. Martina si ale dávala na čas, a dokud to šlo, tajila také otce miminka.

„Jsem ve vztahu a jsme moc šťastní. Přítel Pepča je z branže," svěřila se Super.cz před pár dny. S o 14 let mladším kytaristou Josefem Vařekou, známým z kapely Koblížci, už nějakou dobu bydlí, ale novou láskou se nechlubila veřejně.

Kvůli fotografům, kteří Josefa zvěčnili před zpěvaččiným domem, musela chtě nechtě jeho identitu odhalit. „Miminko bylo plánované. A jsme šťastní, že to přišlo tak brzy. Dobře jsem si partnera vybrala," řekla nám Martina.

Těhotenství zpěvačce sluší, vypadá spokojeně a svým pověstným humorem komentuje svou současnou váhu. „Poslušně hlásím: 72 kg živé váhy. Maminka by řekla: ,No Martinko, jsi taková pěkná... ' Konečně jsme s klukem na stejný váze,“ žertuje kamarádka Veroniky Arichtevy (37) a Nikol Štíbrové (37).

A právě s Nikol, která je taktéž v požehnaném stavu, se jim podařilo počít dva dny po sobě. „Dycky jsem si přála s tebou sdílet JIPku po císaři," okomentovala úsměvnou náhodu Štíbrová.

Reklama

Další články

Načítám