Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Způsobila sice komplikace při natáčení, ale nemohla si pomoct. Herečka Veronika Arichteva (37) měla od pondělka natáčet seriál Slunečná, ale raději zůstala doma.

"Chci vám sem napsat o něčem, co jsem včera celý den řešila a dneska se stalo. Sdílela jsem s váma prosbu o to být doma. A já doma jsem! Dneska jsem měla celý den točit Slunečnou. Víme, že všichni se na place snaží o dodržování “bezpečí” (neustálé dezinfekce studia i rukou, měření teplot, lékař, zmenšení štábu...) a je to dobře. Ale já se rozhodla, že točit prostě nepůjdu," svěřila na Instagramu herečka.

Veronika Arichteva

"Nepřijde mi to natolik důležitý v těchhle dnech. I když si práce vážím. Zodpovědný je prostě být doma, pokud můžete! Děkuju Simoně, naší hlavní producentce, že mě pochopila a nenutila. Vím, že jsem všem způsobila velké komplikace, a omlouvám se ještě jednou. Ale jsem ráda, že jsem to udělala. Nakonec jsme to vyřešili tak, že od šesti od rána se mnou točí přes facetime! Buďme co nejvíc doma! A nosme roušky! Až dotočím, zkusím nám taky ňáký spíchnout," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám