Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S dekoltem konkurovala i Jitce Čvančarové (46)! Součást partičky 3v1, herečka Veronika Arichteva (37), oslňovala na Českých lvech obřím dekoltem v šatech od Beaty Rajské (61), které si od návrhářky, pro kterou nedávno předváděla, půjčila na poslední chvíli. Nestihla si dekolt ani podlepit, takže mnozí čekali, že jí ňadra z výstřihu vypadnou.

"Užívám si, že mám prsa, jaká jsem nikdy neměla," připustila Verča. To, že by se jí ňadra nalila díky těhotenství, ovšem popírá, i když v divadelních kuloárech tato informace koluje. "Už se mi to nechce vyvracet. Už je to trapný. Prostě se mám dobře. Je to vidět nejen na prsou, ale taky na zadku, na rukou a na obličeji," řekla nám Arichteva, která ale připouští, že miminku s manželem, režisérem Biserem Arichtevem, by se nebránila. "Třeba za měsíc zjistím, že těhotná opravdu jsem," krčila rameny.

Na slavnostní večer vyrazila díky tomu, že jí odpadla práce, takže proto se chystala tak na kvap. "Je to divný, že herečka, která nenatočila žádný film, se jde podívat na předávání cen. Ale když byla ta příležitost, využila jsem toho a přišla se manželem a kamarádkou Danielou Písařovicovou podívat," vysvětlila.

Reklama

Další články

Načítám