Hlavní obsah
Článek

Známé tváře si dosyta užívají svátek zamilovaných. Někteří se na den sv. Valentýna pochlubili líbací fotkou, jiní zase romantickým gestem, které pro ně jejich drahá polovička připravila.

Lucie Bílá (57) ukázala fotku se svým svalovcem Radkem Filipim, kterému vyznala city. „Kdybych věděla, že jednou potkám tohoto věčně usměvavého, laskavého a milujícího muže, nebudu tak zmatkovat, v klidu si na něj počkám a pak jen řeknu: Ahoj, kdes byl tak dlouho?“ napsala k fotce zlatá slavice. Následně poslala vzkaz těm, kteří pana dokonalého prozatím hledají. „Nezadaní nezmatkujte, na každého někde za rohem čeká láska za odměnu.“

Zamilovanou fotku sdílela na svém profilu například i Veronika Arichteva (37) s manželem Biserem Arichtevem nebo manželé Roman a Petra Vojtkovi, kteří Valentýna oslavili o den dřív romantickou večeří na Žižkovské věži, kde proběhly i jejich zásnuby.

Jako velký romantik se ukázal například rapper Rytmus (47), který manželku Jasminu Alagič (34)překvapil růžemi a pralinkami. Také hokejista Tomáš Plekanec (41) vsadil na rudé růže a pro svou lásku Lucii Šafářovou (37) objednal pugét obřích rozměrů.

Květiny dostala i manželka zpěváka Richarda Krajča (46). Frontman kapely Kryštof si s překvapením opravdu vyhrál. Kytici ve váze ozdobil nafukovacím balonkem ve tvaru srdce a kolem vázy ještě rozložil lístky růží.

Reklama

Další články

Načítám