Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nedávno se Martina Pártlová (44) svěřila, že má nového přítele. S ním hned vyrazila na romantickou dovolenou na Bali a později i do Keni. Během obou pobytů v ráji zpěvačka nafotila několik hodně sexy fotek, na kterých pózuje jen v plavkách.

Snímky se pak pochlubila i na sociálních sítích a nažhavila tak nejednoho fanouška. „Fotky z koncertů nejsou samozřejmě tak populární, jako když tam dám fotku v plavkách,“ přiznala Super.cz blondýnka a dodala: „Chlapi mi píšou, stejně tak ale i všem holkám, co si tam dají fotku v plavkách. Takže to neberu nějak významně.“

Její nový kluk má naštěstí ale pro její práci pochopení a také ví, že k popularitě takové zprávy od fanoušků patří. „Je s tím v pohodě, nežárlí,“ řekla jedna z členek 3v1, kde působí spolu s Veronikou Arichtevou (37) a Nikol Štíbrovou (37).

V nejbližší době se však kvůli pracovním povinnostem v plavkách jen tak neukáže. „Teď s Čechomorem začínáme jezdit šňůru,“ vysvětlila s tím, že ji v létě čeká jen pár dní volna. „S Nikolkou pojedeme na Tour de France a pak tam mám asi deset dní volno, ale nemám naplánovanou dovolenou. Já bych ráda někam s Verunkou, ale ta má bohužel Shakespearovské slavnosti, takže jedině s přítelem nebo s Nikčou,“ prozradila své plány Martina.

Reklama

Další články

Načítám