Hlavní obsah
Článek

I když rozhodně nemá postavu jako profesionální tanečnice, ve StarDance všem vytřela zrak. Diváci si Pavlu Tomicovou (61) ihned zamilovali a také porota její výkony hodnotila velmi kladně.

Taneční soutěž byla pro herečku obrovskou výzvou. Jak sama už v úvodu podotkla, ve věkové kategorii 55+ byla vítězkou od samotného začátku. Společně s Markem Dědíkem se protančili až do finále, kde nakonec museli ustoupit Jiřímu Dvořákovi s Lenkou Norou Návorkovou. Vítězství Markovi těsně uniklo podruhé. Stejný moment si prožil s Jitkou Schneiderovou. Tehdy zvítězili Marie Doležalová s Markem Zelinkou.

Tréninky daly Pavle pořádně zabrat, ale dobrá nálada ji neopouštěla. Porota se vždy po tanci těšila, až přidá nějak vtipnou historku, což mělo vliv na celkové hodnocení.

V kostymérně se poprvé šily šaty velikosti plus size. Na Tomicovou se sice spotřebovalo více materiálu než například na křehkou Veroniku Arichtevu (37), ale i tak jí to na parketu slušelo. Přehlídku jejích tanečních outfitů najdete v galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám