Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda seriálu První republika má velký důvod k radosti. Veronika Arichteva (37) se s manželem, režisérem Biserem, nedávno nastěhovala do nového bytu, který se nachází v městské části Praha 5.

„Zvykla jsem si tam hrozně rychle, cítím se tam jako doma, je nám tam dobře. Když to srovnám s tím, kde jsem bydlela dříve, tak mi trvalo podstatně déle, než jsem se tam cítila opravdu doma a tady to bylo skoro hned. Slivenec má skvělou atmosféru, všude kolem příroda, v centru jste za chvilku, ideál,” prozradila půvabná herečka.

Veroniku můžete znát jednak ze zmíněného výpravného seriálu, ale také z videí, která natáčí s kamarádkami Nikol Štíbrovou a Martinou Pártlovu pod značkou 3 v 1. Herečku můžete vidět ale i na jevišti, neboť hraje v Divadle U Hasičů, se kterým jezdí i divadelní štace.

A čeká Veroniku pracovní léto, nebo si užije prázdniny? „Dotáčíme První republiku a čeká mě další projekt. Takže léto bude napůl pracovní, ale já se potřebuji na něco těšit, takže chceme s Bisim někam k moři, teď ještě na začátku léta. Nejsme plážoví povaleči, hodně cestujeme, ale teď bylo tolik práce, že věřím, že i to válení na pláži nebo s drinkem u baru mě bude bavit,” říká herečka, která si na podzim zatančí ve StarDance.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám