Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsou to sotva dva měsíce, co se zpěvačka Martina Pártlová (44) svěřila, že je zamilovaná, má čtyři měsíce vážný vztah a ráda by se usadila a založila rodinu. Pokud chcete ale Boha rozesmát, řekněte mu o svých plánech. Po premiéře pohádkového muzikálu Královna Kapeska, v němž si zahrála titulní roli, nám svěřila, že už je tři týdny opět single. Konec přišel po první společné dovolené na Kubě.

Nejprve jsme si ovšem povídali o její roli, z níž je Martina nadšená. "Konečně mi dal někdo kladnou roli, hodné vládkyně. Vždycky jsem hrála mrchy a potvory, tak si to užívám," svěřila. Nadšená je i z kostýmu, který pochází z dílny kostýmní výtvarnice Evženie Rážové. Domnívali jsme se, že roli mohla dostat díky tomu, že z ní sálá štěstí díky novému vztahu. A právě v tu chvíli nás opravila. "To je právě změna. Už ho nemám," přiznala nám Martina.

"Jsme ale úplně v pohodě. Domluvili jsme se, že bude lepší, když zůstaneme kamarádi, jako jsme byli dřív," svěřila. "To zakládání rodiny tedy plánuju furt, ale už není s kým," dodala zpěvačka, která se tak dál bude věnovat svým pracovním aktivitám jak v muzikálech, tak s kapelou Čechomor, s níž vydávají desku, a také s kamarádkami Nikol Štíbrovou (37) a Veronikou Arichtevou (37), které ji přišly na premiéru podpořit. "Další rok si to dám asi sama," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám